Etichete: reclamatie banca

Banca m-a notificat sa inchid cardul de credit refinantat, altfel ma executa silit. Ce pot sa fac?

Bună seara
În luna iunie am refinantat un credit, un card de credite nu l-am închis și l-am folosit în continuare. Acum banca care a refinantat m-a notificat ca trebuie sa închid acel cont și sa le trimit dovada. E nu am cum sa achit suma respectiva. Exista vreo soluție sa nu fiu executata silit? Menționez ca eu sunt cu plata ratelor la zi, nu am întârziat niciodată. Multumesc

Postat in data: 28 mart., 2022

Cum procedez pentru a inchide Cardul Avantaj?
card avantaj inchidere

CUM PROCEDEZ PENTRU A INCHIDE CARDUL AVANTAJ. MA AJUTATI CU UN MODEL DE CERERE?

Postat in data: 28 mart., 2022

Vreau sa fac un credit de casa si nu pot, din cauza istoricului negativ in Biroul de Credit. Ce trebuie sa fac?

Bună seara. Am avut anul trecut 3 popriri ( icredit, ferattum si brd finance)la 3 executori diferiți. Toate datoriile sunt achitate la zi. Vreau sa fac un credit de casă și din cauza istoricului negativ în biroul de credit nu pot lua împrumutul
Ce trebuie sa fac? Cineva din cunoscuții mei mi-a spus ca trebuie sa merg la executorul care a preluat creditul și sa fac o cerere de ștergere din biroul de credit cu număr de înregistrare. Asa trebuie sa procedez?

Postat in data: 26 mart., 2022

TBI m-a executat silit dupa 3 luni de neplata a creditului. Este legal?
TBI Bank reclamatie credit

In anul 2019 , am luat un credit de la Tbi ,pana in 2020 luna Ianuarie am plătit lunar ratele .Ulterior timp de 2 luni nu am mai putut plăti fiindcă am avut decesul părinților și nu mi-am mai putut permite plantat ratelor timp de 3 luni .

In Martie am găsit o hârtie in posta cum ca , am fost executata silit fiindcă nu am plătit aceste luni 3600 de lei .In luna Martie am plătit suma integral și am fost anunțată de către tbi ca , mi s-a închis contractul achitând toată suma integral .

Anul acesta am accesat un credit pentru o locuința imobiliară iar cei de la banca nu pot înainta dosarul fiindcă eu apar in biroul de credit.Am luat legătura cu cei de la tbi au spus ca nu tine de ei și sa trimit o solicitare către cei de la “biroul de credit “ sa m-a șteargă ei .Am luat legătura și mi-au spus ca trebuie cei de. La tbi sa facă acest lucru.

Ce este de făcut fiindcă efectiv nu mai înțeleg unde sa trimit mail?.Multumesc

Postat in data: 23 mart., 2022

Cand intra banii la un transfer Banca Transilvania – BRD?
banca transilvania transfer

Bună ziua! Astazi la ora 12 mi-a transferat o persoana niste bani din contul lui de la Transilvania catre contul meu de la Brd. cand ar intra banii?

Postat in data: 20 mart., 2022

Am luat teapa cu o investitie in bitcoini BTC la Uppertrade. Pot sa recuperez banii de la Blockchain?
blockchain teapa

Am investit peste 1700 de dolari la Uppertrade din uk, care a fost inchis din nu stiu ce probleme. Dupa multe plati aiurea, cerute de brokerul cu care lucram, am refuzat sa mai fac vreo plata catre ei si miau blocat contul.

Contul meu a ajuns la Blockchain.com. Ei miau cerut lichiditati 10 % din valoarea fondului meu, dar nu sunt dispus sa fac
aceasta plata pina nu primesc niste raspunsuri, sa imi dati niste indrumari ce si cum sa fac.
multumesc, astept raspuns.

Postat in data: 18 mart., 2022

Este legal sechestrul pe masina daca am poprire pe pensie?
plata rate masina germania

Tatăl meu are o poprire pe pensie pt un credit la Transilvania. Mama este coplatitorul. Amândoi au primit poprire la casa de pensii, dar acum au primit și un sechestru pt autoturism. Mai au de achitat din credit 16600 lei. Este legal sa li se mai pună și sechestru pe mașină dacă deja au poprire pe pensii?? Cu mulțumiri!

Postat in data: 17 mart., 2022

Cum accesez banii din contul in euro deschis de Banca Transilvania?
neo bt

Mi a trimis cineva acum câteva zile o suma de bani in euro pe contul meu în RON de la banca Transilvania.
Am verificat azi prin visual help și banii au ajuns pe un cont în euro deschis de cei de la bt.
Întrebarea mea e cum accesez acei bani dacă pe aplicația bt pay îmi apare doar contul in RON?

Postat in data: 16 mart., 2022

Pot fi girant daca sunt in Biroul de Credit?
biroul-de-credit-date-contact

Dacă sunt în biroul de credit pot fi girant?

Postat in data: 15 mart., 2022

Cum aflu daca mai sunt in Biroul de Credit?
cont-birouldecredit

As dori sa aflu dacă mai sunt in biroul de credit sau nu ? Dacă ma puteți ajuta va rog.

Postat in data: 15 mart., 2022

Pot sa scot bani din Romania de pe un card Postbank? Nu am procent?
postbank comision retragere bani atm

Salut, asa o intrebare!! Ma aflu la Germania si am card de la Post Banc, voi putea scoate bani de la Romania?? Nu o sami ia procent??

Postat in data: 14 mart., 2022

Executorul poate calcula dobanzi si penalitati pentru creditul poprit?

Buna ziua
am vut o poprire la un credit de la BANACA TRANSILVANIA in valoare de 39943 ron care a fost achitat in totalitate in luna septembrie.

Dupa aproape 5 luni de la achitarea popririi am primit adresa de la executor o alta poprire solicitata cf adresei tot de BANCA
TRANSILVANIA cu suma de 24000 ron reprezentand dobanzi si penalitati.

Intrebarea este daca executorul poate calcula dobanzile si penalitatile pentru creditul poprit?

Si alta intrebare.
Suma solitata de banca pentru acoperirea datoriei a fost de 28900 si creditul declarat scadent anticipat iar in adresa de la executor apare suma de 35100 ron.

In cazul in care creditul este considerat scadent anticipat se mai pot calcula penalitati?

Postat in data: 14 mart., 2022

Daca schimb data scadenta de plata a ratei la credit, voi plati mai mult?

AM SCHIMBAT ZIUA DE ACHITARE A RATEI SI AM FOST ANUNTATA DE BANCA FAPTUL CA AM CU 2 MIL IN PLUS DE ACHITA.ESTE POSIBIL ASA CEVA/?

Postat in data: 13 mart., 2022

Mi s-a blocat etokenul aplicatiei George BCR. Ce pot sa fac?
etoken bcr

Cum pot lua legatura cu bcr? Sunt Din Republica Moldova am sunat nu raspunde nimeni am scris tot asa mi so blocat etokenul, ce pot face?

Postat in data: 10 mart., 2022

Unde se face poprirea? La firma angajatoare sau la banca unde se vireaza salariul?

Buna ziua, am un credit neplătit din 2013, acum lucrez la Serviciul de Ambulanță, și am înțeles că au primit cei de la personal o înștiințare că îmi vor opri o treime din salariu, întrebarea mea este daca poate face asta Serviciul de Ambulanță sau banca unde se virează salariul o va face? mulțumesc

Postat in data: 09 mart., 2022

Cum trebuie sa arate adeverinta pe care angajatorul o trimite bancii pentru deblocarea contului poprit?

Cum trebuie sa fie facuta adeverinta catre banca ING trimisa de angajator, pentru deblocarea diurnei?

Postat in data: 08 mart., 2022

Cum pot sa-mi recuperez alocatia copilului retinuta de banca?
poprire brd

Avand un credit neperformant, exigibil in prezent si in curs de executare si neridicand alocatia copilului din contul curent din anul 2014, am solicitat in luna februarie ridicarea acesteia la BRD.

Am putut ridica doar o treime din aceasta, suma de 7.800 lei fiind retinuta de catre Banca in timp pentru rate, dobanzi, comisioane de credit sau de cont curent.

Desi am facut numeroase reveniri catre Banca, solicitare la CSALB, nu s-a mai primit niciun raspuns de la Banca. CSALB nu mai raspunde iar ANPC are un termen de 45 zile de raspuns…

Ce pot face pentru a intra in posesia sumelor incasate cu titlu de alocatie copil, tinand cont ca alocatia este un drept inalienabil al copilui si conform Art.729 din Codul de Procedura Civila aceasta nu poate fi retinuta pentru niciun fel de datorii?

Multumesc anticipat pentru raspuns

Postat in data: 08 mart., 2022

Raiffeisen mi-a blocat abuziv contul. Ce pot sa fac?
reclamatie raiffeisen

buna ziua, banca raiffeisen mi-a blocat abuziv un cont. contul e vechi, nu am card la el, nu am aplicatie, locuiesc permanent in UK, acum au intrat niste bani in el dupa mult timp, sora mea are procura sa scoata/transfere/inchida contul insa banca l-a blocat (activitate suspicioasa). singura persoana cu acces dintr-o sucursala este sora mea, folosind procura. vreau sa scot banii si sa inchid contul. nici macar eu nu am acces la cont ca nu am aplicatie si nu am numar de romania. va rog sa ma ajutati. multumesc

Postat in data: 08 mart., 2022

Hora Credit nu vrea sa-mi dea adresa de inchidere credit! Unde pot sa fac o reclamatie?

Buna ziua am probleme cu hora credit: de circa 13 ore solicit adresa de închidere credit prin telefon prin email, nu îmi dau un timp nimic asupra faptului și documentului cerut.

In urma cu 12 zile am solicitat adresa de refinantare am așteptat 3 zile până am primit această info.

Ce as putea face sa reclam acest serviciu care crează inconveniente clienților ca mine?

Postat in data: 07 mart., 2022

Nu merge sa activez in BT Pay cardul in euro. Ce trebuie sa fac?
bt pay aplicatie

Nu merge sa activez cardul în euro. Ce trebuie sa fac?

Postat in data: 06 mart., 2022