Sari la conținut

Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta

Reclamații Bănci

Probleme cu banca?
Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta

Daca am un credit facut in Germania, si nu-l mai pot plati, ce se intampla?

• Vasile ComanVasile Coman
  • 23 mai 2022
  • 48 comentarii

„Daca am un crdit facut in Germania si nu il mai pot plati ce se întâmplă?”

Raspuns

Stimata doamna,

In primul rand, nu trebuie sa va imaginati ca daca aveti creditul in Germania si dumneavoastra ati venit in Romania sau sunteti in alta tara, puteti scapa fara sa mai platiti datoria.

Legislatia europeana, transpusa in legi nationale, inclusiv in Germania si Romania, prevede posibilitatea sa fiti urmarita si executata silit si in Romania, daca nu platiti creditul.

Vi se poate pune poprire pe conturile sau salariul din Romania sau din alta tara europeana, chiar daca sunteti datornic la o banca din Germania.

Romania a adoptat, in 2019, o lege, conform normelor europene (Regulamentul 655/2014, aplicat din 2017), care permite executarea silita si poprirea salariilor si pentru romanii care lucreaza in alte tari si au conturi si credite la bancile straine din Europa.

Este vorba de ordonanta asiguratorie europeana de indisponibilizare a conturilor bancare (European Account Preservation Order), existenta si in restul statelor UE, care poate fi emisa de o judecatorie, la solicitarea executorului judecatoresc.

De aceea, daca nu puteti plati creditul din Germania, sfatul meu este sa luati legatura cu banca germana, pentru a gasi o solutie de achitare a datoriei.

Trebuie sa faceti o cerere scrisa (prin e-mail) catre banca germana, in care sa solicitati o solutie pentru plata creditului.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul bancii din Germania, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

• alta tara
  • am
  • banca germania
  • banci
  • blocare cont alta tara
  • blocare cont strainatate
  • Germania
  • imprumut germania
  • Nu mai pot
  • ordonanta asiguratorie europeana
  • ordonanta asiguratorie europeana de indisponibilizare a conturilor bancare
  • plăti
  • poprire alta tara
  • poprire cont
  • poprire cont banca straina
  • poprire cont strainatate
  • poprire strainatate
  • Romania
  • salariul
  • sunt
  • UNEJ
Distribuie

Abonează-te la newsletter

Primești noutățile bancare direct pe email.

48 comentarii

1. Adrianus

Adrianus

28 septembrie 2024/7:47 PM Răspunde

Bună ziua, vin si eu cu o intrebare, putin diferita:
      Mașină cumpărată in rate,Santander Bank-Germania,
      Mentionez,brieful mare este la Bank.
      Întrebare: plătind ratele din România, CIT TIMP pot circula in RO,cu numerele nemtesti???
      Cu stima Adrianus

29 septembrie 2024/8:19 AM Răspunde

Conform articolului 82, aliniatul (4), din Codul Rutier (Ordonanta de Urgenta nr. 195 din 12 decembrie 2002 privind circulația pe drumurile publice), „Autovehiculele și remorcile înmatriculate în alte state, deținute de persoane care au sediul sau domiciliul în România, pot fi conduse pe drumurile publice pe o perioadă de maximum 90 de zile de la introducerea acestora în țară, dacă sunt asigurate pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a pagubelor produse prin accidente de circulație.”

2. Calin ionut

Calin ionut

11 martie 2024/11:50 PM Răspunde

Salut am luat o mașină dan germania prin finanțare de la banca eu n-am platit nici o rata am venit cu mașina an Romania am avut accident cu ia și am vânduto daca mă întorc an germania ce se poate antampla

12 martie 2024/10:45 AM Răspunde

In cazul datoriilor la banci, atat in Germania, cat si in Romania si in alte tari europene, puteti fi executat silit, prin poprire pe conturi bancare sau prin sechestru pe bunuri mobile si imobile.

3. Vali

Vali

1 martie 2024/9:45 AM Răspunde

Bună ziua, am și eu o întrebare, sunt la munca în Germania și as vrea sa știu dacă fac abonament la telefon iar după nu o sa mai pot sa îl plătesc din diverse motive ce se poate întâmpla? Menționez ca nu am niciun bun pe numele meu. Pot ajunge sa fiu arestat? Se va prescrie suma restanta, dacă da după cat timp.

1 martie 2024/10:12 AM Răspunde

Nu puteti fi arestat pentru o datorie, ci doar executat silit, prin blocarea (poprirea) conturilor din banci si veniturilor din salariu/pensie etc.

Restanta se prescrie dupa o perioada de 3 ani, insa doar daca nu sunteti urmarit de recuperatori.

4. Ionuț

Ionuț

15 decembrie 2023/4:24 PM Răspunde

Salut! Am un credit de 60mii în Germania..am plătit 9luni creditul și de 4luni nu am mai plătit..m am întors în România..ce credeți ca mi se v a întâmpla?

16 decembrie 2023/10:04 AM Răspunde

Puteti fi executat silit, prin poprire pe conturi si chiar prin sechestru pe masina si casa.

De aceea, sfatul meu este sa luati legatura cu banca din Germania, pentru a vedea cum va puteti achita datoria la credit.

Marius

8 ianuarie 2024/1:05 AM Răspunde

Absolut nimic

5. Mik

Mik

13 decembrie 2023/10:54 PM Răspunde

Salutare, am făcut un abonament cu telefon in Germania in urma cu aproximativ 3 ani, de curând m am întors în Germania, ce se poate întâmpla în acest caz, specific că salariul nu l încasez pe niciun cont german, încasez pe Revolut, daca ajuta la ceva.
      Va mulțumesc.

17 decembrie 2023/8:57 AM Răspunde

Teoretic vi se poate pune poprire pe salariu si pe cont, dar pe cardul Revolut se face mai greu poprirea.

Mik

1 ianuarie 2024/3:39 PM Răspunde

Mulțumesc pentru răspuns

6. Maria

Maria

11 octombrie 2023/11:02 AM Răspunde

Bună ziua,am un credit făcut în Germania noi vrem sa ne întoarcem în România dar sa plătim în continuare ratele. Cum se procedează cu contul bancar dacă noi părăsim Germania și nu mai avem adresă? Când se pleacă din Germania trebuie sa îți închizi înregistrare la primărie și atunci nu mai ai adresă.
      Ce trebuie sa facem ca să putem plăti în continuare?
      Mulțumesc frumos

13 decembrie 2023/2:45 PM Răspunde

Puteti plati ratele la credit si din Romania, prin transfer bancar de la orice banca.

Daca aveti adresa din Germania inregistrata la banca la care aveti creditul, trebuie sa o actualizati cu adresa din Romania.

7. lazar radu

lazar radu

11 septembrie 2023/10:04 PM Răspunde

Va salut!Am un credit in Romania pe care nu il mai pot plati.Nu am casa pe numele meu,nici masina,nimic pe numele meu.As vrea sa plec in Germania unde voi lucra “cu banii in mana”.Pot pune sechestru pe ceva al familiei in schimb?

12 septembrie 2023/7:05 AM Răspunde

Nu se poate pune sechestru pe bunurile membrilor familiei, decat daca acestia sunt codebitori (giranti/garanti) in contractul de credit.

Daca in contractul de credit figurati doar dumneavoastra, atunci recuperarea creditului si execitarea silita se poate face doar de la dumneavostra.

8. Dohotar

Dohotar

8 septembrie 2023/8:34 PM Răspunde

Buna ziua am o rugăminte am luat un credit online în danemarca și nu îl mai pot plat ce se poate întâmpla este vorba de 20,000 de euro 160.000 de koroa e daneze

9 septembrie 2023/7:41 AM Răspunde

Daca nu platiti creditul puteti fi executat silit, prin poprirea conturilor si sechestru pe bunurile mobile si imobile.

De aceea, sfatul meu este sa luati legatura cu banca din Danemarca, pentru gasirea unei solutii de achitare a datoriei.

Va rog sa reveniti cu raspunsul bamcii, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

9. Brasoveanu Alin Ionuț

Brasoveanu Alin Ionuț

8 septembrie 2023/3:29 AM Răspunde

Bună ziua am și eu o banca făcută în Germania..pe o perioada de 7 ani ..24000€..din care am plătit o perioada de 1 an și 2 luni ..ramand fără munca ..am fost nevoit sa ma întorc în România. Când am ajuns în România am fost luat de radar cu viteza și am rămas și fără permis doar cu dovada de 15 zile ..între timp am găsit ceva de lucru în Germania și venind către Germania am fost oprit de politie la întrare în Germania cu Cehia ..specific ca eu aveam doar dovada de 15 zile care încă era valabilă. Cei de la politia mi-a spus ca nu se i-a în calcul dovada pe teritoriul Germaniei și ca îmi face dosar penal..as dori sa știu dacă ma pot întoarce înapoi în Germania și sa îmi pot achita creditul bancar …dar nu știu cum pot afla ce datorii am și ce repercusiuni am în legătură cu dovada de circulație???este posibil ca la un control de zoll sa am probleme mai mari?????
      Va rog sa ma îndrumați ce ar trebui sa fac sau unde sa apelez.

8 septembrie 2023/9:01 AM Răspunde

Pentru datoria la banca nu vi se poate face dosar penal in nicio tara din Europa, ci doar puteti fi executat silit, prin poprirea conturilor si sechestru pe casa si masina.

Deci la un control in Germania vi se poate retine masina, daca exista sechestru pe aceasta pus de banca la care aveti datorii.

Sfatul meu este sa luati legatura cu banca, pentru a afla cum puteti achita datoria la credit.

Adrian

3 aprilie 2024/1:45 AM Răspunde

Dovada este valabila numai pe teritoriul Romaniei

10. Cornelia

Cornelia

9 mai 2023/2:06 PM Răspunde

Bună dacă am credit în Germania și vreau sa ma întorc în România pot sa plătesc creditul lunar din țară dar cu suma mai putin decât în Germania.

10 mai 2023/12:32 PM Răspunde

Puteti plati creditul si din Romania, dar nu mai putin decat in Germania.

Trebuie sa vorbiti cu banca din Germania pentru modificarea valorii ratei lunare la credit.

11. Mihai

Mihai

19 aprilie 2023/4:22 PM Răspunde

Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă am avut minus pe card de 1500 și nu lam mai plătit se poate întâmpla ceva eu sunt plecat de trei ani din Germania

8 mai 2023/5:45 PM Răspunde

Ati putea fi executat silit pentru recuperarea datoriei la banca.

Sfatul meu este sa luati legatura cu banca, pentru rezolvarea amiabila a problemei.

12. Mihai

Mihai

22 martie 2023/12:12 AM Răspunde

Buna seara! O cunoștință de-a mea a făcut un credit de 20 de mii el acum e in Romania și nu mai poate plății ce consecințe ii revin? Ce se poate întâmpla cu el ?
      Poate să-l închidă sau să-i pună sechestru pe ceva ?

16 mai 2023/10:17 AM Răspunde

Este posibil sa se puna sechestru pe casa si masina.

13. Criss

Criss

15 martie 2023/10:10 PM Răspunde

Buna am credit in germania Si nu am platit un an .2022 Am fost in concediu de odihna in Ro si pe timul concediului mi sa desfacut contractul De munca Si nu am mai venit inapoi Nu am mai anuntat banca Ce se poate intampla

19 mai 2023/12:53 PM Răspunde

Banca din Germania ar putea sa va execute silit pentru a recupera datoria.

De aceea, sfatul meu este sa luati legatura cu banca germana, pentru a gasi o solutie de achitare a datoriei.

14. Crenicean

Crenicean

21 februarie 2023/5:15 PM Răspunde

Bună ziua vin și eu cu o întrebare la dumneavoastră.Snt plecat din Germania lăsând în urma un credit neplătit.Acum snt în România și vreau sa ma întorc pe comunitate find sofer de camion și o sa tranzitez Germania menționez ca nu am alte datori sau amenzi decât creditul respectiv as avea ceva probleme la întrare sau la un control de rutina.zoll.multumesc

23 februarie 2023/3:42 PM Răspunde

Nu puteti pati nimic daca aveti datorii la credit, decat daca exista sechestru pe masina.

In acest caz, politia va poate sechestra masina.

aurelian

12 mai 2023/1:14 AM Răspunde

Salut! si eu am aceeasi problema.Ai întâmpinat probleme cand ai tranzitat?

15. Catalin

Catalin

25 ianuarie 2023/9:01 PM Răspunde

Va salut ,nu am avut bani suficienți în cont pt a mi se lua rata la data scadenta la rata mașini ,mai îmi ia banca rata dacă la doua zile am depus toți bani în cont de rata? Menționez ca eu locuiesc în România iar rata o platesc din tara pt creditul auto .

22 mai 2023/11:41 AM Răspunde

Trebuie sa anuntati banca sa va incaseze rata, pentru a evita acumularea restantelor la credit.

Adrian

24 mai 2023/11:49 AM Răspunde

Salut Cătălin, ma poți îndruma și pe mine ce ai făcut ca să poți venii cu mașina în tara și ce acte trebuie etc . Mulțumesc!dr

16. Horia

Horia

8 ianuarie 2023/1:59 AM Răspunde

Salutare, doresc sa plec în Germania cu contract de munca, încă nu știu dacă o sa fie pe perioada nedeterminata sau determinata, întrebările mele sunt : după cât timp îmi pot lua un credit în Germania? Menționez ca vreau un credit de aprox 40 de mii de euro, salariul meu lunar este de 2000 de euro, este posibil la acest salariu sa iau acel credit de 40.000 euro? Ce bănci îmi recomandați?
      Pentru creditele de nevoi personale ce bănci online îmi recomandați?
      Va mulțumesc frumos pt ajutor.

30 mai 2023/11:16 AM Răspunde

Vechimea in munca pentru un credit e in general de 1 an, insa depinde de la banca la banca.

Pentru un credit de 40.000 de euro, e suficient salariul de 2.000 de euro.

17. Emili

Emili

4 ianuarie 2023/6:22 PM Răspunde

Bună ziua!! Im numele meu .sa făcut un credit online. Doar ca eu nu am avut habar de acest credit pana mi.a venit acasă o foaie de plata a ratei. Însă creditul s.a virat în alt cont. Am anunțat politia și banca și acel credit s.a închis doar ca mi se cere sa returnez luna aceasta suma înapoi însă în foile trimise de banca este tot acel cont bancar. Eu le.am explicat celor de la banca sa găsească deținătorul cardului și sa îl pună la plata. Poate sa îmi pună oprire pe conturile mele pentru asta?

4 ianuarie 2023/6:51 PM Răspunde

Fireste ca nu va poate pune poprire pentru un credit pe care nu l-ati facut dumneavoastra si nu sunteti dator bancii. Banca trebuie sa gaseasca detinatorul cardului care a primit banii si sa-l puna pe acesta sa plateasca.

Despre ce banca este vorba?

Cristi

2 iulie 2023/10:33 PM Răspunde

Buna am un credit facut in germania si vreau sa na mut in Spania definitiv sa incep o noua viata pot sa platesc creditul in contulinuare de acolo….??????

3 iulie 2023/3:11 PM Răspunde

Da, puteti plati creditul si din Spania.

Afanasie Preguza

9 septembrie 2023/8:00 PM Răspunde

Buna ziua, aș vrea sâ aflu ce datorii am in Germaniea câci am avut probleme cu asigurarea medicalâ crescînd pene enorme leam adus multe dovezi cà nu muncisem in continuu dar continuoau sâ vinâ scrisori cu sume crescînde cum, trebmue am, un card bancar descis insâ nuștiu dacâ imi va da voe sâl incid aș vrea sâ es din aceastâ încurcâturâ

18. Carina

Carina

28 decembrie 2022/10:57 PM Răspunde

Buna seara,
      Am un credit ptr masina, luat in Germania, pe o perioadă de 8 ani, din care cca. 1 an si 7 luni este plătit …in acest moment , ne gandim, ca pana la finalul anului viitor sa ne întoarcem în românia. Pot veni cu masina permanent in romania si sa plătesc de aici , în continuare, rata…sau exista vreun impediment??

Multumesc anticipat,
      Carina

29 decembrie 2022/10:48 AM Răspunde

Nu exista niciun impediment sa veniti in Romania cu masina cumparata in Germania si sa platiti de aici creditul.

Plata ratelor la credit o puteti face din aplicatia bancii de la care ati obtinut imprumutul sau prin transfer bancar din contul altei banci in contul bancii germane.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor cu creditul auto din Germania.

Cornel

9 iulie 2023/9:12 PM Răspunde

Bună seara am un credit la banca si nu am mai putut plăti am rămas fără loc de muncă si am plecat in Romania sunt 4 ani de când nu lam mai platit ce se poate face ,sau de unde sa încep ,ce sfat imi recomandati va rog frumos sa pot plati creditul

10 iulie 2023/11:52 AM Răspunde

Primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa luati legatura cu banca de la care ati luat creditul, pentru a afla care este situatia acestuia, apoi reveniti la mine cu raspunsul, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

19. Petrica

Petrica

21 noiembrie 2022/5:39 AM Răspunde

Buna ziua vasi ruga smi spuneti ce se antampla daca anul trecut am facut banca an germania si nu am mai platit timp de un an acuma mam rentors ce trebuie sa fac….multumesc!

21 noiembrie 2022/7:37 AM Răspunde

Intrebati la banca daca puteti relua platile la credit si ce dobanzi si penalitati aveti de platit.

Reveniti la mine cu raspunsul bancii.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 × = 6

Intrebari

Cat are voie sa-mi opreasca din salariu la o poprire, pentru neplata unui card de credit BRD?

27 aprilie 2015
    card posbank

Pot sa scot bani in Romania de pe un card Postbank Vpay emis in Germania?

18 aprilie 2020

Pot sa folosesc un card Nickel la bancomatele BRD?

29 iunie 2018
    you-brd-aplicatie

Cum activez aplicatia YOU BRD?

16 octombrie 2021

Catre cine pot face o reclamatie impotriva executorului judecatoresc?

16 noiembrie 2016

• actiuni
    • activare aplicatie myBRD
    • actualizare date personale
    • actualizare date personale
    • actualizare date personale banca
    • agent Provident
    • asigurare casco
    • asigurare Cetelem
    • asigurare credit
    • Asigurare de viata
    • asigurare de viata credit
    • asigurare RCA
    • ATM
    • ATM Euronet
    • ATM Euronet
    • auto
    • Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF)
    • Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
    • Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC)
    • avocat
    • BT Direct
    • BT Mic
    • BT Pay
    • BT24
    • Bursa de Valori Bucuresti (BVB)
    • Calculatordecredite.ro
    • Call center
    • call center BRD
    • CAR (Casa de Ajutor Reciproc)
    • CAR Faur
    • card One Pay
    • card Postbank
    • card Postbank Vpay
    • card Postepay
    • card retinut in bancomat
    • card salariu
    • card Santander
    • card Visa
    • CardAvantaj
    • Carduri
    • carduri de credit in rate fara dobanda
    • cartela Vodafone
    • cec
    • CEC Bank
    • CEC Bank
    • Centrala Riscului de Credit (CRC)
    • Centrala Riscului de Credit (CRC)
    • Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB)
    • Centrul European al Consumatorilor din Romania (ECC Romania)
    • certificat de proprietate
    • Cetelem
    • CHF
    • clauze abuzive
    • clauze abuzive contract Vodafone
    • Clauzele abuzive dintr-un contract de credit
    • Click 24 Banking
    • co-imprumutat
    • Cod de utilizator myBRD net
    • cod IBAN
    • comisioane cont bancar
    • comisioane cont euro
    • comisioane credite
    • comisioane internet banking
    • comision administrare cont curent
    • comision cont bancar
    • comision FNGCIMM Prima Casa
    • comision interbancar
    • comision intrabancar
    • comision retragere bani ATM
    • conditii credit
    • conditii derulare operatiuni bancare
    • Conditii Generale Bancare BRD
    • conditii generale de afaceri
    • conditii obtinere credit
    • contract Vodafone
    • conversie credit valuta
    • conversie valutara
    • conversie valutara bancomat
    • conversie valutara dinamica (Dynamic Currency Conversion)
    • coplatitor
    • coronavirus COVID-19
    • cost poprire
    • CRC
    • CRC – Colectare Recuperare Creante
    • credit car
    • credit Cetelem
    • credit cu 0% dobanda
    • credit daca lucrez in Italia
    • Credit Europe Bank
    • credit Provident
    • Credite
    • credite CHF
    • credite nevoi personale
    • credite pentru angajati in strainatate
    • credite pentru romanii din strainatate
    • credite Prima Casa
    • CreditFix
    • CreditPrime
    • Credius
    • criptomonede
    • criptomonede
    • CSALB
    • CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor din domeniul Bancar)
    • curs de schimb valutar
    • curs de schimb valutar euro/leu
    • curs valutar BNR
    • curs valutar carduri
    • curs valutar Mastercard
    • curs valutar VISA
    • Curtea Constitutionala
    • Dacia
    • DAE (Dobanda Anuala Efectiva)
    • DAE credite
    • Directiva 17 privind creditele ipotecare
    • diurna
    • dividende
    • dobanda
    • Dobanda Anuala Efectiva (DAE)
    • Dobanda legala
    • dobanda penalizatoare
    • dobanda penalizatoare
    • dobanzi credit executat silit
    • dobanzi credite
    • dobanzi credite
    • dobanzi credite imobiliare
    • dobanzi depozite bancare
    • documente refinantare credit
    • dosar credit
    • dreptul de compensare
    • dreptul de retragere din contract credit
    • Dynamic Currency Conversion
    • FNGCIMM
    • FNGCIMM
    • Fond garantare
    • Fond garantare credite Prima Casa
    • Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB)
    • Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB)
    • fonduri europene
    • GDPR
    • George BCR
    • girant
    • girant credit
    • grad de indatorare credit
    • hartuire recuperatori
    • imprumut
    • imprumut Cetelem
    • imprumut Provident
    • imputernicit cont
    • incasare euro in cont lei
    • inchidere card
    • insolventa persoane fizice
    • Internet banking
    • Intesa Sanpaolo Bank
    • Intesa Sanpaolo Bank
    • intrare/iesire in/din tara cu bani cash
    • INTRUM DEBT FINANCE AG
    • investitie actiuni
    • investitie bitcoin
    • ipoteca
    • IRCC
    • IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele Consumatorilor)
    • Kredyt Inkaso
    • Kruk
    • leasing
    • leasing auto
    • lege contracte credit
    • Lege darea in plata
    • lege faliment personal
    • lege insolventa persoane fizice
    • Legea 77/2016 privind dare in plata
    • Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între profesioniști și consumatori
    • Legi
    • PFA
    • Pilonul 2 de pensii
    • PIN aplicatie myBRD
    • Piraeus Bank
    • plata cu cardul pe internet
    • plata in euro
    • poprire card salariu
    • poprire cont
    • poprire diurna
    • poprire pensie
    • poprire pensie alimentara copil
    • poprire pensie boala
    • prescriptie
    • prescriptie executare silita
    • Prima Casa
    • problema card Nickel
    • problema functionare aplicatie mobile banking
    • problema functionare card bancar
    • probleme aplicatie YOU BRD
    • probleme myBRD
    • probleme plata credit
    • procese banci
    • programul "Investeste in tine"
    • Protectia Consumatorilor
    • reclama inselatoare
    • Reclamati Axi card
    • reclamatie Alior Bank
    • reclamatie Altex
    • reclamatie amanare rate credit
    • reclamatie ANPC/OPC
    • rescadentare credit
    • restante
    • Restructurare credit
    • retragere bani bancomat
    • retragere bani la bancomat
    • retragere euro ATM Euronet
    • ROBOR
    • ROBOR 6 luni
    • rocapital
    • Salariu
    • Salariul minim net pe economie
    • Santander
    • SEPA
    • situatie inscriere Biroul de Credit
    • Smart Mobile Raiffeisen
    • Smile Credit
    • solutii evitare executare silita
    • somatie Kredyt Inkaso
    • Top Factoring
    • Touch 24 Banking
    • transfer bancar
    • transfer bancar
    • transfer de bani international
    • transfer de bani online
    • transfer euro
    • UniCredit Bank
    • UniCredit Tiriac Bank
    • Uniqa
    • Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti – UNEJ
    • vechime in munca necesara pentru credit
    • venit minim imprumut
    • Veraltis Asset Management
    • verificare cont pe telefon
    • Viaconto
    • Vienna Insurance Group (VIG)
    • VISA
    • Volksbank
    • Western Union
    • YOU BRD
    • Zaplo

Discere veritus detraxit pri ut, sea ei dicunt theophrastus. Eum harum animal debitis cu

Melissa Peterson

Populare acum

card posbank
    Pot sa scot bani in Romania de pe un card Postbank Vpay emis in Germania?
    Pot sa folosesc un card Nickel la bancomatele BRD?
    you-brd-aplicatie
    Cum activez aplicatia YOU BRD?