raiffeisen smart mobile

Nu se deschide aplicația Raiffeisen Smart Mobile. Ce este de facut?

Bună ziua, am un telefon mobil HUAWEI P 19 smart, de 2 zile nu se deschide aplicația Raiffeisen smart mobile, smart token funcționează, am actualizat aplicația dar nu funcționează, ce este de făcut?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Conform informatiilor existente pe site-ul Raiffeisen, la pagina cu disponibilitatea serviciilor, aplicatia Smart Mobile nu are probleme de functionare.

Aplicatia Raiffeisen are de scurt timp o noua versiune, de acee va sfatuiesc sa verificati daca aveti aplicatia actualizata la ultima versiune, din luna noiembrie 2022, cand a fost adaugata o noua functie, de a economisi un procent din platile cu cardul.

Daca aplicatia nu va functioneaza nici dupa ce ati actualizat-o cu ultima versiune, inseamna ca aceasta are probleme tehnice, pe care banca nu le-a anuntat, insa.

De aceea, sfatul meu este sa sunati la Raiffeisen si sa intrebati daca aplicatia are probleme de functionare.

Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema nefunctionarii aplicatiei Smart `Mobile Raiffeisen.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 22 nov., 2022

Un comentariu la “Nu se deschide aplicația Raiffeisen Smart Mobile. Ce este de facut?

  1. act

    Bună dimineața, în urma actualizării aplicației Raiffeisen Smart Business aceasta funcționează din nou pe tel meu, va mulțumesc pentru sfaturi și sprijinul acordat, cu stima

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = 7