Etichete: restante icredit

Pot fi scos din Biroul de Credit, dacă plătesc pe cineva?
icredit-credit-biroul-de-credit

„Buna ziua, vreu să vă întreb dacă este real sau este o fraudă că pot fi scos de cineva din Biroul de Credit, ca să fac un nou împrumut, cu condiția să plătesc o sumă foarte mare.

Eu am avut un credit la Icredit, am rămas în urmă de mai multe ori cu rata, dar doamna cu care am vorbit mi-a făcut trei refinanțări. Apoi mi-a spus că nu se mai poate, că m-a băgat în Biroul de Credit, dar îmi face legătura cu cineva, un agent de bursă, care poate să închidă cele trei linii de credit și să mă șteargă din Biroul de Credit.

Respectivul agent mi-a spus că-mi plătește datoria la ICredit și-mi închide creditele, apoi mă șterge din Biroul de credit în 2 săptămâni pentru a putea face un credit la bancă, din care să-i dau înapoi datoria de la Icredit și un comision de 8.000 de lei.

M-am interesat și am aflat că o altă persoană din orașul meu a făcut la fel, dar i-a plătit 200 de milioane, că avea credite mai mari la Icredit. Mie mi se pare că e o afacere necurată, cred că doamna de la Icredit e pe felie cu domnu, că prea mi-a făcut rapid refinanțările, m-a băgat în Biroul de Credit apoi m-a trimis la el. Ce părere aveți?”

Postat in data: 10 nov., 2025

Icredit ma hartuieste pentru ca nu pot plati rata la credit. Ce pot sa fac?
icredit amenintare reclamatie

„Bună ziua. Am un credit la i credit, momentan nu îl pot plăti, și ma hartuiesc continuu, ma amenință că vin acasă cu inspector de la București, etc. Am cerut sa facă ceva ptr ca nu pot plăti dar spun ca nu se poate.”

Postat in data: 27 iul., 2024