Cum pot afla daca sunt in Baza de date la credite?

Buna ziua. Cum pot afla daca sunt in baza de date la credite?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Pentru a afla daca sunteti in baza de date cu rau platnici la credite, adica in Biroul de Credit, institutia la care bancile si IFN-urile raporteaza restantele de peste 30 de zile, cu valori de peste 30 de lei, trebuie sa accesati site-ul Birouldecredit.ro, sectiunea inrolare, unde trebuie sa va introduceti datele personale pentru crearea unui cont.

Pe parcursul crearii contului, veti primi doua coduri de siguranta: unul prin e-mail, iar altul, denumit cod de inrolare, prin SMS, pe telefon.

O problema ar putea sa apara la al doilea cod, daca v-ati schimbat numarul de telefon intre timp sau daca banca la care aveti restantele nu l-a inregistrat si trimit la Biroul de Credit. In acest caz, va trebui sa trimiteti o scrisoare prin posta (nu radeti, inca se mai procedeaza astfel) la Biroul de Credit, in care sa solicitati acel cod de inrolare.

Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa va faceti cont pe Birouldecredit.ro sau daca aveti nevoie de ajutorul meu pentru stergerea din Birouldecredit.

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 30 mai, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = 3