Cum pot fi sters de la Biroul de Credit de catre Cetelem?

Buna ziua, am avut in urma ca cativa ani un card Cetelem si am intarziat cu platile cateva luni, apoi am plecat din tara, iar cand m-am intors am platit toata datoria si l-am inchis. Acum am mers la banca sa-mi scot un credit, dar mi-au spus ca nu pot, pentru ca sunt raportat la Biroul de credit. Nu am stiut de problema asta, Cetelem nu mi-a trimis nicio notificare ca m-a raportat la Biroul de Credit. Ce trebuie sa fac in acest caz, cum pot fi sters din baza de date? Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Daca Cetelem nu va notificat cu cel putin 15 zile inainte de a va raporta la Biroul de Credit si nu v-a propus solutii de evitare a inregistrarii restantelor, precum amanarea ratelor la credite sau restructurarea creditului, atunci este obligata sa va stearga din Biroul de Credit.

Va sfatuiesc sa trimiteti un e-mail la Cetelem, la adresa relatii.clienti@cetelem.ro sau sa sunati la numerele de telefon: 021.305.12.000374.500.001, si sa solicitati stergerea din Biroul de Credit, motivand ca nu ati fost anuntat inainte de a fi raportat in baza de date cu rau platnici.

Va rog sa reveniti la mine cand primiti raspunsul de la Cetelem.

Cu stima,

Vasile Coman

jurnalist

Reclamatiibanci.ro

0723292899

vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − 2 =