credius-telefon-email-reclamatie

Credius nu vrea sa-mi reesaloneze creditul, pentru a plati o rata mai mica. Ce pot sa fac?

Bună seara,
Am făcut împrumut la credius în 2020 în valoare de 16000 lei, le-am achitat în fiecare luna rata 1800 lei, iar de 6 luni le dau mai puțin în jur de 1000 lei pe luna, bineînțeles ca am acumulat întârzieri și penalități și ff multe telefoane cu amenințări de executare silită. Am făcut un email la ei acum o luna și am solicitat o reeșalonare a creditului pt a plăti mai puțin pe luna, nu au răspuns, dar am primit telefoane de amenințări cu poprire pe salariu. Îmi puteți da un sfat cum sa procedez?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Credius ar trebui sa va aprobe reesalonarea creditului, pentru a putea plati datoria in functie de posibilitatile dumneavoastra financiare, daca aveti dificultati in achitarea ratelor.

Comportamentul Credius, de a va ameninta cu executarea silita si poprirea salariului, nu este unul potrivit in relatia cu clientii.

De aceea, sfatul meu este faceti o reclamatie la Credius, in care sa va plangeti de refuzul de a va aproba reesalonarea creditului.

Daca nu reusiti sa rezolvati problema cu Credius, va rog sa reveniti la mine, pentru a va ajuta.

Totodata, va recomand sa luati legatura si cu CSALB, pe site-ul CSALB.ro sau la telefon 0219414, pentru a fi ajutata gratuit, de catre conciliatori cu experienta in domeniul juridic si financiar, sa ajungeti la o intelegere amiabila cu Credius.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 28 iun., 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + 9 =